Üyelik Şartları

Adli Bilimler Net Üyelik Şartları

Sitemizi ziyaret eden okurlarımız ve üyelerimiz aşağıda sunulan şartları kabül etmiş sayılır:

1. Adli Bilimler.NET:  Adli Bilimler alanında çalışan, bu alanda eğitim gören, bu alana merak duyan, ihtiyaç duyan herkes ile elindeki bilgi ve tecrübeyi paylaşma amacı güden Bilimsel Araştırma ve Paylaşım Portalıdır.

2. Forumlar da yazılan mesajlardan ADLİ BİLİMLER.NET sitesi ve yönetim ekibi sorumlu tutulamaz. Üyelerin yazdıkları mesajların/yazıların sorumluluğu tamamen yazan bireye aittir. Genel ahlak kurallarına aykırı olduğu tespit edilen, bir başkasına hakaret ve tehdit içerdiği anlaşılan mesajlar silinir, yazarları üyelikten çıkarılır ve gerek duyulması halinde suç konusu kayıtlar ile birlikte yasal yollara başvurulur.

3. T.C. Anayasasına ya da uluslararası kanunlara, anlaşmalara, tüzüklere aykırı mesajlar Foruma gönderilemez. Ülkemiz bütünlüğünü tehdit edici “Türk, Kürt, Çerkez, Arap, Roman, Çingene, Göçmen, Rus vb…” topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazı, resim vb. içerikli mesajlar göndermek yasaktır.Din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar göndermek yasaktır. Ülkemizi küçük düşürücü her türlü mesaj yasaktır.

4. Genel tartışmadan, kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılır. Lütfen genel tartışma konularını kişiselleştirmeyelim. Tartışmalarda biribirinize yapacağınız hakaret içeren mesajlar, 2. madde de yer alan davranışlara eş değer sayılır ve  aynı prosedür uygulanır.

5. Konu başlıkları konu içeriği hakkında bilgi vermelidir… “acil, yardım, lütfen, önemli veya kişiye özel …” gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın kapatılır.

6. Bu sitede yer alan çalışmaların tamamı sitede adı geçen gönüllü bilim adamlarına aittir. Sitede yer alan bilgiler eğitim ve öğretim amacı (kaynak gösterilmek şartı ile) dışında kullanılamaz, dağıtılamaz, para ile satılamaz.

7. Yeni bir konu açmadan önce lütfen ARAMA bölümünü kullanarak açacağınız konunun Forumlar’ da mevcut olup olmadığını kontrol edin. Aynı konuları ve benzer tartışmları forumlarda açmak yasaktır. Açılan konu ile benzer konu forumda mevcutsa yönetim tarafından ilgili konu uyarılmaksızın kaldırılabilir.

8. ADLİ BİLİMLER.NET / Bilimsel Araştırma ve Paylaşım Portalında ve forumunda reklam yapmak yasaktır. Doğrudan yada dolaylı yoldan reklam içerikli yada reklam niteliği taşıyan konular belirlendiğinde derhal silinir. Aynı şekilde özel mesaj ile gönderilen reklam içerikli mesajlarda bu konuya dahildir. İlgili üye uyarılmaksızın yasaklanabilir.

9. ADLİ BİLİMLER.NET / Bilimsel Araştırma ve Paylaşım Portalında ve forumunda; yasal olmayan, yasadışı içeriğe sahip, telif hakkı bulunan programların ( serial, crack, keygen, mp3, 3gp, VCD, DVD, DIVX vb.) paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinir. Yasal olmayan bu tür eklentilerin ya da linklerin  tarafımızca tespit edilememiş olması halinde sorumluluk eklentiyi yapan kişi/kişilere aittir.

10. Telif Hakkı bulunan program, oynatıcı, multimedya, vb. her türlü uygulama, Hak Sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılır.

Yukarıda belirtilen kurallar sitemize üye olan tüm kişiler tarafından kabul edilmiş sayılır.

ADLİ BİLİMLER.NET / BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE PAYLAŞIM PORTALI EKİBİ.

Adli Bilimler Net

Adli Bilimler Net Ekibi

Bir cevap yazın

error: